Yogahelger i skärgårdenArholma, denna fantastiska ö i ytterskärgården! Att resa iväg från sin hemmiljö och helt kunna ägna sig åt yoga, reflektion, lyssnande, vila, hälsosam vällagad mat med underbara smaker, lugna samtal, hav, klippor och mjuka skogsstigar, är kanske just det vi behöver allra mest! 
Nästa yogahelg på Arholma är 30 augusti - 1 september! 
Vi yogar på fredag eftermiddag/kväll, lördag morgon och eftermiddag/kväll och söndag morgon/förmiddag. Yogan består av hathayoga och yinyoga varvat med andningsövningar, meditation och reflektioner om den yogiska vägen. 
Tiden däremellan kan ägnas åt att utforska ön med promenader på bilfria grusvägar, skogsstigar eller klippor längs havet och trevligt umgänge. Möjlighet till bastubad, massage och hyra av cykel för den som önskar.
Helgen inleds med välkomstfika kl 16 följt av en yogaklass på fredagen och avslutas vid 12-tiden på söndagen. Kostnad för helgen med boende i tvåbäddsrum, mat och yoga är 4250 kr pp 
Åtta bäddar (tvåbäddsrum) finns på pensionatet. Oftast sover några också på ett vandrarhem där det också finns ett fåtal enkelrum (ca 5-10 min gångväg). 
       :